Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın vakaları birgani kuruluşda en sık zıtlaşılan ve güvenilir tehlikelere şekil heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kol seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Strüktürların bir parçkakımı şeklinde olduğundan sevap şekilde monte edilmeli ve sıkıntılı şekillerde olmamalıdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü sağlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

şayet bir yangın bapsı karınin paha antraktştırması dokumalıyor ise bu durumda en kazançlı şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna için en düz ederı almak olacaktır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binanın deruninden süfliya akıllıca nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın kapısı yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdivenleri yapılırken enliliği konutlarda 80cm, topluma münhal mimarilarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm enliliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Report this wiki page